Holiday on Ice is terug naar Nederland. Vier jaar nadat de wereldberoemde ijsdansshow haar laatste show in Nederland gaf, is ze in 2017 met de nieuwste show BELIEVE in Utrecht en Rotterdam te zien. Vorig jaar november is Believe in Duitsland in première gegaan en toerde vervolgens tot mei in Frankrijk. De shows van Holiday on Ice staan erom bekend dat zij samenwerken met de beste kunstschaatsers ter wereld. Schaatsers, die voorheen op Olympisch niveau schitterden, laten nu choreografieën van wereldklasse zien. Om de kwaliteit naar een nog hoger plan te brengen heeft Holiday on Ice de Olympisch en viervoudig wereldkampioen kunstschaatsen Christopher Dean als regisseur en choreograaf gevraagd. Onder zijn leiding is Believe nog grootser en spectaculairder dan ooit. Jivemuziek, mooie decors, schitterende kostuums en hightech special effecten maken van Believe een show die elk hart zal veroveren.
Holiday on Ice staat al meer dan zeventig jaar aan de top als het gaat om entertainment op het ijs. Met een record aantal van meer dan 328 miljoen bezoekers, officieel erkend door het Guiness Book of Records, is de show wereldwijd toonaangevend. De schaatsers zijn van Olympische klasse en staan garant voor spektakel en topprestaties.

De première bevat een exclusief optreden van René Froger en zijn zoon. Maxim Froger zal tijdens de performance van zijn vader zijn schaatskunsten op het ijs vertonen samen met Isabella Smit.

Foto’s van de Nederlandse premiere zijn verkrijgbaar via onze beeldbank.
(Klik op een van onderstaande foto’s om doorgeleid te worden).

UTRECHT, THE NETHERLANDS. 2017, MARCH 23. Maxim Froger bij de premiere van Holiday on Ice in de Jaarbeurs.
Maxim Froger en Isabella Smit

UTRECHT, THE NETHERLANDS. 2017, MARCH 23. Premiere van Holiday on Ice in de Jaarbeurs.

UTRECHT, THE NETHERLANDS. 2017, MARCH 23. Vivian Slingerland bij de premiere van Holiday on Ice in de Jaarbeurs.
Vivian Slingerland